SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertMaggio, deLillos og Hellbillies på samme kveld i Haugesund

Maggio, deLillos og Hellbillies på samme kveld i Haugesund

Blir det «supertorsdag» 19. mars, eller tre moderat besøkte konserter som krasjer med hverandre? Er Haugesund en stor nok konsertby til at alle tre selger nok billetter på en torsdagskveld til at konserten kan kalles vellykket?

Det er spørsmålene de tre konsertarrangørene svarer på i dette innslaget.

På Byscenen sier Petter Losnegård i Yesman at han har solgt rundt 350 billetter til konserten med Veronica Maggio, rundt halvparten av kapasiteten.

– Veronica Maggio er en av de største i Norden. Det er Byscenen som er stedet å være torsdag 19. mars, sier Losnegård på spørsmål om hvorfor folk skal «ditche» både Festiviteten og Høvleriet.

Bjørn Dybdahl sier at også han har solgt rundt halvparten av billettene som er lagt ut til konserten med deLillos på Høvleriet denne torsdagen, rundt 200 billetter. Han får også si hvorfor folk skal velge Høvleriet fremfor de to andre.

– deLillos er helt klart det beste valget. Med ny skive og det hele gleder i hvert fall jeg meg som en baby, sier Dybdahl.

For Tom Erik Anfinsen på Festiviteten er det forsåvidt ikke noe annet enn en eventuell korona-avlysning å bekymre seg for. Han har solgt ut to fulle hus til Hellbillies i Festiviteten 19. og 20. mars.

Da er det vel helt irrelevant å gi deg samme oppgave som de to andre; å si hvorfor folk skal velge Festiviteten…?

– Det stemmer, hehe!

Anfinsen røper imidlertid at han ikke kan ta for gitt at det blir noe av konsertene. I Stavanger har de bestemt at alle arrangement med over 500 publikummere skal avlyses på grunn av koronasmittefaren.

– Dette er noe vi som arrangører bare må forholde oss til fra dag til dag, og vente på hva kommunene bestemmer, sier Anfinsen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no