SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVoldsepisoden gir MOT-dagen ekstra tyngde i år

Voldsepisoden gir MOT-dagen ekstra tyngde i år

Haugaland Videregående skole legger litt ekstra trøkk på den såkalte “MOT til å glede”-dagen i dag (fredag). Det har vært en turblent uke, som følge av den alvorlige voldsepisoden som fant sted i friminuttet på mandag.

– Derfor blir MOT-dagen ekstra viktig for å vise at folk må ha mot til å stå opp og ta vare på hverandre, sier elevene Isabell Sivertsen, Helene Håland og Ingeborg Vea Olsen.

Lærer Cathrine Lein er stolt av hvordan både elever og ansatte på Haugaland VGS har taklet den grove voldsepisoden.

– Jeg tror ikke hverken skolen eller elevene kunne gjort dette på en bedre måte. Politiet ble varslet med en gang, og alle rutiner er fulgt.

Torsdag bekreftet politiet at seks personer blir anmeldt etter voldsepisoden i mandagens friminutt på Haugaland VGS. Han som slo, to som medvirket, og tre som filmet og videreformidlet videosnutten.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no