SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltNå kan unge kulturutøvere sende søknader til Drømmestipendet

Nå kan unge kulturutøvere sende søknader til Drømmestipendet

Unge kulturutøvere fra 13 til 20 år oppfordres til å sende sine nominasjoner til Drømmestipendet. 100 utvalgte fra forskjellige steder i landet får 15.000 kroner i stipend neste år.

-Det er alltid noen som søker, men vi kunne godt hatt mange flere. Det er så mange flinke ungdommer der ute. Nå gikk vi tidlig ut. De åpnet for påmelding i forgårs og de har frist på seg helt til 23. januar, så nå håper vi å få mange søknader, sier Kirsten Jæger Steffensen, rektor på Karmøy kulturskole.

Hun presiserer at de ikke trenger å være elever i kulturskolen for å kunne søke. En kan søke innenfor alle kulturelle uttrykk, og søknaden sendes til den kulturskolen i den aktuelle kommunen. Karmøy har hatt åtte vinnere av Drømmestipend tidligere år, Thomas Sævik vant tidligere i år for musikk.

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Det totale beløpet som deles ut neste år er på 1,5 millioner kroner. Hør mer om stipendet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no