SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundI romjula selger han fyrverkeri på Stadion

I romjula selger han fyrverkeri på Stadion

Det lukter et kruttsterkt comeback for «Rakett-Olsen» på Haugesund Stadion. FKH prøver seg på en ny arena for å spe på inntektene. I romjula selger sportssjef Jostein Grindhaug fyrverkeri.

– Skal se på det at det blir det som bikker regnskapet over på rett side. Nå har jeg vært på kurs og blitt «skytebas», og i romjula selger jeg fyrverkeri på stadion, sier Grindhaug.

Han ler godt på spørsmål om han ikke skal få med seg tidligere FKH-spiss Bjørn Helge Olsen, som gikk under tilnavnet «Rakett-Olsen.»

– Ja han må vi tjore fast der nede.

Grindhaug nyter en litt mer tilbaketrukket rolle som sportssjef i FKH. Han har vært nok i media, mener han selv. Nå som sesongen er over handler det for «Jos» om å tenke på neste års spillertropp. Selv etter at en emisjon måtte til for å redde klubblisensen vil FKH verne om budsjettet på sport.

– Hvis ikke kjemper vi mot nedrykk i en stang-ut-sesong.

Så har det den siste ukene vært full fyr i debatten om hvem som skal få spille kampene sine på Haugesund Stadion i tillegg til FKH. Det har også aktualisert debatten om hvilket underlag en skal spille på. Jostein Grindhaug er klinkende klar på hvor han står i den debatten.

– Jeg leser i avisene at kunstgress må vurderes, men jeg vet ikke hvem som tar den avgjørelsen. Jeg er totalt uenig med de som mener vi bør ha kunstgress på Haugesund Stadion. Det vil være å gå baklengs inn i framtida. Det å spille på naturgress hjemme i Haugesund vil være et stort konkurransefortrinn for FKH, sier Grindhaug, antakelig til stående applaus fra FKH-fansen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no