SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVerdens overdosedag: -Det er viktig å også markere at det er håp

Verdens overdosedag: -Det er viktig å også markere at det er håp

På lørdag markeres Verdens overdosedag internasjonalt. Dagen markeres på Karmøy i dag og i Haugesund på lørdag.

-Dagen er initiert for å minnes de som er gått bort, men vel så viktig er det å også markere at det er håp, det er hjelp og det er et stort apparat. Det er mange typer aktiviteter som er tilgjengelig, både for brukere, men også et oppfølgingsapparat for de pårørende. Det er viktig å få ut kunnskap om at det finnes. Det er ikke bare håpløst, sier Roy Tørring, avdelingsleder i Frelsesarmeens rusomsorg Haugesund.

I kveld er det markering i Kopervik kirke klokken 18:30. Tidligere i dag var det flere stands på Karmøy. Lørdag er det stand i Haraldsgata 12-14, og messe for sorg og håp i Vår Frelsers klokken 15. 

-Det som er så fint med markeringene er at vi står mange sammen. Vi har kommunene med, helsevesenet, mange ideelle organisasjoner, brukerorganisasjonene, sier bymisjonsdiakon Lars Hellerdal.

Hør mer om markeringene og Verdens overdosedag i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no