SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLørdag kan du høre politihunden Eos bjeffe matematikk

Lørdag kan du høre politihunden Eos bjeffe matematikk

Oppvisning med politihundene i Haugesund er bare en av mange aktiviteter for små og store under Politiets Dag på Haugesund Politistasjon lørdag. Polithunden Eos er ikke bare blitt lokalkjendis gjennom avisspaltene for å ha knust et utall tyvers drøm om å slippe unna. Han kan også regne matte.

– Vi kan gi Eos et regnestykke, så bjeffer han det antallet ganger som utgjør svaret. Det kan en få demonstrert under oppvisningen med politihundene på lørdag. Ellers får en oppleve både blålys og fingeravtrykk blant annet, sier Bodhild Bang.

(Politihunden Eos kan snuse opp skurker og regne matte. Blant annet. Arkivfoto: Alfred Aase, Haugesunds Avis)

 

Politiets dag arrangeres for å skape nærhet mellom politiet og befolkningen, og litt med tanke på rekruttering. På Haugesund Politistasjon på lørdag er det åpent for alle fra kl. 12 til 14.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no