SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertNorheim kulturhus satser med flere arrangementer

Norheim kulturhus satser med flere arrangementer

Norheim kulturhus har sluppet høstprogrammet. Det er deres største program til nå. 

Roger Pedersen har vært kulturhusleder i cirka to og et halvt år. Han forteller at alt de har arrangert til nå har vært fullt.

-Nå føler jeg at vi virkelig har brettet opp ermene, og det er forferdelig gøy. Vi håper selvfølgelig at de som bor på fastlands-Karmøy setter pris på det og stiller opp. Kommer det ikke folk, kan vi ikke holde på sånn som dette, sier Pedersen. Han forteller at foruten kjernepublikummet på fastlands-Karmøy, har de hatt publikum fra Karmøy, Haugesund og andre steder på arrangementene.

Høstprogrammet starter 21. september med barneteater, Minimoro. Senere i høst arrangerer de bokbading med bragepris-vinner Tore Kvæven. Det er et samarbeid med Karmøy folkebibliotek. Det blir irsk aften med standup og Slogmåkane, samt konserter med blant andre Rags & Feathers og Voice of Joy. 

Hør mer om programmet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no