SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSender nye prøver i morgen etter funn av e-coli i drikkevannet på Utsira

Sender nye prøver i morgen etter funn av e-coli i drikkevannet på Utsira

Utsira kommune har satt inn umiddelbare tiltak etter funn av bakterier i drikkevannet. Sirabuen har fått beskjed om å koke vannet.

-Det er en rutineprøve som er sendt inn, som det er påvist bakterier i, forteller ordfører Marte Eide Klovning om prøven som er sendt til Mattilsynet.

Det ble funnet koliforme bakterier og e-coli i vannprøven. Det vil bli sendt inn ny vannprøve til Mattilsynet i morgen, og sirabuen må koke vannet inntil videre. Dersom prøven friskmeldes i morgen, må det også testes neste uke før drikkevannet kan friskmeldes helt. 

-Dette er jo ikke første gang vi har måtte koke vannet på  Utsira. Det skjer innimellom og det er ikke alltid det trenger å være så alvorlig. Vi forholder oss rolige enn så lenge, men i lys av Askøy-saken er det jo mer fokus på det, sier Eide Klovning. Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no