SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSildikon Valley-prosjektet er i gang

Sildikon Valley-prosjektet er i gang

46 studenter er plassert i forskjellige virksomheter på Haugalandet. Gjennom sommeren skal de bryne seg på ulike utfordringer i pilotprosjektet til Haugaland Vekst IKS og Haugesundregionen.no.

Idéen til prosjektet kom i oktober i fjor. I januar hadde de 46 stillinger å tilby i de ulike bedriftene. Det var mange som kunne tenke seg en annerledes sommerjobb.

-Responsen har vært helt fantastisk. Helt enorm. I ettertid har jeg fått mange mailer og telefoner av studenter som kunne tenkt seg det, som ikke har fått det med seg, eller som ikke kom med. Det er en pilot vi kjører i år og foreløpig ser det veldig bra ut. Lykkes vi med dette, kjører vi fort et nytt prosjekt til neste år, sier Jannicke Kvarven, mulighetsutvikler for regionalt omdømmearbeid og rekruttering i Haugaland Vekst.

Sildikon Valley-prosjektet startet på mandag og varer til 31. juli. De 46 studentene er utplassert på 10 forskjellige lokale bedrifter og skal ta fatt på ulike utfordringer. Sommerjobbene er relatert til utdanningene studentene tar.

-Det er ikke sånn at de skal gå inn og vikariere for noen som tar ferie, men det er utfordringer for bedriften eller bedriftens kunder som skal løses. Bouvet har for eksempel studenter som skal lage en robot. Haugaland Kraft og Atea har studenter som skal lage sensorer for å skape trygghet i hverdagen, forklarer Kvarven.

Gjennom sommeren blir det også arrangert ulike arrangement for studentene én gang i uken. På fredag er det kickoff for prosjektet. I slutten av perioden ønsker de å få til et arrangement med presentasjoner av resultatene på utfordringene studentene har fått bryne seg på gjennom sommeren. Hør intervjuet over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no