SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBåten Røværfjord kan ha berget seks liv i stormen

Båten Røværfjord kan ha berget seks liv i stormen

Både Røværfjord og Røværskyss kom den brennende fiskebåten «Astrid Sofie» utenfor Røvær onsdag kveld. Røværfjord blåste opp en av sine fem flåter til mannskapet på seks, som ellers måtte ha hoppet i havet i stormen.

– Da vet vi jo ikke hvordan det hadde gått. Mannskapet vårt kan ha bidratt til å redde livene til de seks, sier Jan Svendsen, medeier i Røværfjord AS.

Han har vært i kontakt med skipperen på båten etter dramatikken som utspant seg.

– Han hadde ikke sovet noe særlig i natt, for å si det sånn.

 

Ruta kunne vært innstilt i uværet

Ifølge Svendsen er mannskapet på Røværfjord trent til å bidra når nødsituasjoner oppstår. Det er likevel sjeldent at de får bruk for treningen i så stor grad som onsdag kveld. I stormen som herjet på havet mellom Haugesund og Røvær i går, var det heller ingen selvfølge at Røværfjord var i rute og kunne komme til unnsetning.

– Det hadde med heldig vindretning å gjøre, sier Svendsen.

 

Fiskebåten brant ut og sank rundt midnatt. Da hadde de gitt opp slukkearbeidet i uværet, bekreftet Hovedredningssentralen til Radio 102 torsdag morgen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no