SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJulemarkedet i Haugesund åpner i ettermiddag

Julemarkedet i Haugesund åpner i ettermiddag

Én uke etter åpningen av julegaten i Haugesund sentrum er det tid for åpning av julemarkedet på Rådhusplassen.

Foto: Sara Elise Falkeid/Haugesund Julemarked AS

Arrangørene har måttet ta noen grep før åpningen, som følge av været.

-Det som blir utfordringen er at vi ikke kan ha utescenen som planlagt. Der har vi måttet tenkt i litt nye baner. Vi åpner opp café-teltet sammen med Totalen og juleverkstedet, og det blir en liten scene der som vi må bruke i stedet for, sier daglig leder Grethe Vangsnes.

Åpningsfesten starter klokken fem i ettermiddag, med underholdning ved blant andre Espen Fernando, Vidar Ingvaldsen og Espen Jul. Sonia Huanca Vold er konferansier og Pepper kommer på besøk.

-Vi holdere nok på til nærmere 20. Vi har et tettpakket program i dag, det skal være noe for enhver smak, sier Vangsnes foran åpningen. Hør mer om årets julemarked over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no