SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJulegranen tennes på Åkra på lørdag

Julegranen tennes på Åkra på lørdag

Den tradisjonelle julegrantenningen skjer på torget i Åkrehamn lørdag ettermiddag.

-På Åkra er det nok gjort i flere år enn jeg kan komme på. Jeg husker da jeg hadde små unger, da var det julegrantenning. Åkrehamn Vekst startet i 2005, da har jeg vært med fra 2005 og utover. Tidligere var det Handelsstanden som hadde det. Det har alltid vært og det har vært i nærheten av første søndag i advent, sier Per Inge Eriksen i Åkrehamn Vekst.

De sørger også for å få julelys rundt i sentrum, som blir tent på samme tiden. Karmøy kommune setter opp juletreet.

Ådland skolekorps skal spille, det skal også Roger Hemnes. Åkra Thunder cheerleading skal ha oppvisning og Charlotte Hemnes skal holde juleappell. Arrangementet

Fredag får de besøk av elver fra Åkra skule, som skal pynte treet med julepynt de har laget selv.

-De siste fem-seks årene har vi fått Åkra skule sin 5. klasse til å pynte juletreet dagen før eller to-tre dager før. Nå kommer de på fredag og det blir boller og brus etterpå, og de får også ansvar for at juletreet står fint og at ingen gjør noe med verken lys eller det de har pyntet med, forteller Eriksen.

Hør mer om julegrantenningen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no