SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKirkens bymisjon Haugalandet har stort fokus på å holde kontakten

Kirkens bymisjon Haugalandet har stort fokus på å holde kontakten

Nå som en del av tilbudene og møteplassene deres om er stengte jobber Kirkens bymisjon Haugalandet mye med å holde kontakt med folk. Det blir mange telefonsamtaler om dagen.

-Vi har jo mange forskjellige tiltak. Alt fra ungdommene som pleier å henge på Skattkammeret til de som er i arbeidstrening på Pedalen, de rusavhengige, Asfalt-selgerne, tilreisende som sitter i karantene på akuttovernattingen. De fleste har en relasjon til en av våre ansatte eller frivillige og vi prøver å oppmuntre dem til å ta kontakt og tar også selv kontakt med folk vi kanskje er ekstra bekymret for, sier virksomhetsleder Helene Skeie Østhus.

Mye av det som går på arbeidstiltak er stengt. Der er de i kontakt med flere, blant annet det nasjonale bymisjonsnettverket, og prøver å tenke ut tiltak.

Noen av de som bymisjonen har tiltak for er til vanlig i sårbare situasjoner, og havner gjerne nå enda mer utenfor, som ikke har folk til å handle for seg hvis de skal i karantene eller ikke har tilgang på informasjon.

-Veldig mange av de vi jobber med er i risikogruppene. Det gjelder alt fra eldre frivillige til de som har underliggende sykdommer som gjør dem ekstra utsatte. Det er veldig viktig for oss å, uten å skremme, å likevel gjøre dem klar over alvorlighetsgraden i dette, sier Skeie Østhus.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no