SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHelse Fonna: Fire pasienter innlagt med påvist koronasmitte

Helse Fonna: Fire pasienter innlagt med påvist koronasmitte

Det er to personer på Haugesund sykehus, én på Stord og én i Odda. Det opplyste Helse Fonna om i formiddag. De melder også at av totalt 4460 medarbeidere i Helse Fonna er 256 i karantene.

Foto: Pressefoto Eirik Dankel for Helse Fonna

-Det er ingen av pasientene som ligger på intensiv, de ligger på vanlig sengepost. Vi føler vi har kontroll på situasjonen, sier administrerende direktør Olav Klausen.

De ha satt såkalt gult beredskap. Det er etablert en beredskapsledelse som har jevnlige møter og rapporterer til hverandre på alle avdelinger og sykehus. Beredskapsvirkemidlet brukes også til å planlegge innkjøp av utstyr, oppbygging av lager, opprette nye avdelinger.

De har lagd egne korona-avdelinger på sykehusene. På Stord og i Haugesund har de lagd egne innganger for disse pasientene.

-Vi føler vi har kommet veldig godt i gang. Vi tror at tilstrømmingen av pasienter nå kommer til å øke utover i neste uke, men det mener vi at vi er godt rigget for, sier Klausen.

Han kan melde om god respons på kommunenes oppfordring til folk med helsefaglig bakgrunn om å registrere seg, og flere små og store bedrifter og helsearbeidere har donert utstyr.

-Det er fantastisk å se. Telefonen står nesten ikke stille på folk som vil gi oss ting. Vi har fått parkeringsplasser fra FKH, penger fra banker. Det er både rørende og overveldende at det skjer, sier han.

 

Hør hele statusrapporten fra Helse Fonna-direktøren over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no