SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv500 ferdig med karantene: – Må tåle å bli kalt «Koronakonferansen»

500 ferdig med karantene: – Må tåle å bli kalt «Koronakonferansen»

Næringsforeningen kunne ikke gjort noe annerledes, og det var aldri tema å avlyse Haugalandskonferansen fredag 6. mars. Situasjonen var rett og slett ikke kommet så langt på det tidspunktet.

– Vi fikk nyte den vellykkede konferansen i en dag før bomba smalt om at en deltaker var smittet, sier Jæger. En ble fort til to, og så måtte samtlige 500 deltakere i karantene. I galgenhumorens tegn har enkelte i ettertid beskrevet årets happening for Næringsforeningen som «Koronakonferansen.»

– Det må vi tåle, og det står vi i. Vi skal reise oss igjen, både vi og næringslivet på Haugalandet. Det er imidlertid godt å vite i ettertid at vi gjorde alt vi kunne, og enda mer, for å rette oss etter FHIs råd slik situasjonen var på det tidspunktet, sier Jæger.

 

I innslaget over hører du mer om hva Jæger tror konsekvensene av koronakrisen vil bli for lokale bedrifter. Selv om regjeringen kommer med krisehjelp og Norges Bank setter ned renta, frykter direktøren at flere bedrifter vil ende i skifteretten.

 

 

PS: Bildet i denne saken er et arkivfoto. I lys av nasjonale helsemyndigheters retningslinjer foregår all kommunikasjon mellom journalist og intervjuobjekt inntil videre over telefon eller internett for Radio 102s del.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no