SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKine Nesheim med ny jobb og ny låt

Kine Nesheim med ny jobb og ny låt

Onsdag skal Kine Nesheim muntlig forsvare sin bachelor og så er hun ferdig utdannet vernepleier. – Det har tatt fire år, og for meg er det en stor milepæl å komme i mål med utdannelsen, sier Nesheim som har fått fast jobb hos CRUX Solstrand barnevernsenter sin avdeling i Haugesund.

Innimellom jobber Kine Nesheim med musikken, og 31. mai kom låten «Tusen dagar» ut digitalt. – Vi har spilt den inn i studio hos Odin Staveland som også spiller trommer og er produsent.  Lars Eirik Støle, Kjetil Dalland og Jarle Stømsvold er også med, så det er mye Vamp-folk her. Musikken skal være et overskuddsprosjekt, men jeg har lyst til å få satt sammen et repertoar med låter på norsk slik at vi kan holde en skikkelig konsert, sier Nesheim som har gjort en del mindre eventjobber, blant annet for Humanetisk Forbund.

Det er nå drøyt 15 år siden Kine Nesheim første gang toppet Radio102 Topp40 med «Who I am», og i studio hos Egil fikk hun et gjenhør med sin første innspilling. I innslaget hører du også den nye låten, «Tusen dagar».

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no