SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturKunst og håndverkBernhard Østebø skaper kunst til livemusikk i lunsjen i morgen

Bernhard Østebø skaper kunst til livemusikk i lunsjen i morgen

Den lokale billedkunstneren stiller med blanke ark og kullstiften tel i Teaterkaféen i Festiviteten i morgen. Der skal han improvisere til musikk av musikere fra Munor.

Å improvisere til livemusikk har han gjort mange ganger siden 2003, med mange forskjellige musikere. Gjerne parallelt med helt andre prosjekter.

-Jeg tror faktisk det har vært ekstremt viktig, fordi det har hjulpet til å finne noe i meg kunstnerisk, som jeg merker er veldig viktig, sier Østebø.

I morgen kan publikum få med seg lunsjkonsert og se et bilde bli skapt i løpet av cirka 25 minutter.

-Når det visuelle og musikken klinger sammen på litt uvanlige måter, blir det en sterkere opplevelse, sier billedkunstneren. Hør mer om den kunstneriske lunsjen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no