SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltIngrid Lauvås er «Advokatsnap»

Ingrid Lauvås er «Advokatsnap»

Lauvås har latt seg inspirere av «Helsesista», Tale Maria Krohn Engvik sin populære konto på Snapchat. Mandag startet hun opp kontoen «Advokatsnap» for å nå ut til ungdom.

Hun er advokat i Eurojuris Haugesund og jobber med saker hvor barn og unge ofte er involvert, som foreldretvister, barnevern og straffesaker, og opplever at mange finner prosessen veldig skremmende. Hun ønsker å nå ut til ungdom om hvordan systemet fungerer.

-Det har vært veldig spennende og lærerikt, og en veldig bratt læringskurve, forteller hun.

I tillegg til at hun på kontoen vil informere unge om lover og regler, kan folk også sende anonyme spørsmål. Hun har etiske retningslinjer å ta hensyn til når hun skal svare.

-Det kan spørre om hva som helst, bare for å si det først. Jeg har ikke lov til å gå inn i konkrete saker. Jeg kan gi generelle råd, og jeg vet hvordan systemet fungerer og hvor det er lurt å ta kontakt. Jeg kan også gi helt generelle råd om hva som er smart å gjøre i en sånn type situasjon, forteller hun.

Siden oppstarten på mandag har hun begynt å få henvendelser og spørsmål. Du kan høre hele intervjuet med Lauvås over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no