SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltPauline og Ulrikke er nye unge folkevalgte

Pauline og Ulrikke er nye unge folkevalgte

Pauline Vik Vestly er fra Vats, men bor i Grinde, og 19-åringen er den eneste fra Venstre som har fått plass i det nye kommunestyret i Tysvær. – Da jeg fylte 13 år meldte bror min meg inn i Unge Venstre. Jeg leste meg opp og fant ut at her var det mye jeg var enig i, sier Vik Vestly som gikk ut av videregående i år og satser på å studere pedagogikk neste år. Hun var forhåndskumulert og var derfor temmelig sikker på å komme inn i kommunestyret. – Det kan nok bli tøft å være alene i kommunestyret, men jeg har god støtte fra partiet, sier Vik Vestly som nevner bedre busstilbud i Tysvær som en sak hun brenner for. Vik Vestly er likevel ikke den yngste i kommunestyret i Tysvær. Det er 18 år gamle Turid Elin Tjoland som ble valgt inn for Arbeiderpartiet.

Ulrikke Nesheim Heldal ble for et år siden spurt om hun kunne tenke seg å stille til valg for Høyre der hun var støttemedlem. 26-åringen fra Haugesund har bachelor i journalistikk og tar nå lærerutdannelse. Hun er inne i et friår, og etter å ha drevet valgkamp, er hun nå kontaktlærer for 1. klasse på Førre skole. – Jeg er overrasket over at jeg kom inn i bystyret, men jeg gleder meg til å være en del av ei godt sammensatt gruppe med flere på min alder, sier Nesheim Heldal som brenner for å få på plass en ny flerbrukshall i Haugesund.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no