SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdning– Den kjekkeste jobben jeg har hatt

– Den kjekkeste jobben jeg har hatt

I 2015 ble Pernille Sørensen fast medlem av panelet i Nytt På Nytt, og der har hun tenkt å bli. – Det er den kjekkeste jobben jeg har hatt. Her får jeg betalt for skrive vitser og være oppdatert samtidig som jeg får bruk for statsvitenskapen jeg har studert, sier Sørensen som også trives i rollen som Lisbeth i komiserien «Side om Side» som nå er inne i sin sjuende sesong om lørdagen på NRK1. I innslaget har Egil en innrømmelse å komme med til Sørensen.

Mens Pernille Sørensen er på TV i beste sendetid fredag og lørdag reiser hun samtidig rundt med stand up showet «Kultur» som hadde première i august 2018. – Det er gøy med TV, men det blir noe annet med et levende publikum som er helt med. Jeg er heldig som har fått lov til å kjøre forestillingen på Latter i nesten et år og nå reise på turnè, sier Sørensen som synes det er mye humor i kultur bare du graver dypt nok.  – For eksempel skriver både Karl Ove Knausgård og  Sophie Elise livet sitt, men den ene er forfatter og blir sett på som høykultur mens den andre er blogger blir stemplet som lavkultur, sier Sørensen som kan oppleves i Festiviteten fredag 27. – og lørdag 28. september.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no