SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHar russebuss – mangler sjåfør

Har russebuss – mangler sjåfør

Mandag opphevet politiet bruksforbudet for russebussen som natt til søndag ble stanset av utrykningspolitiet i en 80-sone i Sveio. Flere av de 24 personene i bussen hadde ifølge politiet ikke sikkerhetsbelte på. Politiet opprettholder førerkortbeslaget mot sjåføren. Russepresident på Skeisvang, Alexander Sydnes, er en av 21 russ som har bussen Nordvegen, og til helgen skal den etter planen til Landstreff i Kongeparken. – Akkurat nå ser det mørkt ut, for vi har ingen plan b, så vi håper at sjåføren vår får sertifikatet igjen, sier Sydnes som skal til Kongeparken med eller uten bussen.

Russepresident på HTG, Johannes Legland, er med i en annen russebuss mens presidenten på Vardafjell, Runar Hollekim, fra Førresfjorden ikke har part i buss. Det er tilsammen fire busser i Haugesund og en på Karmøy. Her forteller de om hvordan russetiden har vært til nå og hva de forventer av landstreffet og resten av russetida.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no