SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertPreusfans kan gå gratis på Tønes

Preusfans kan gå gratis på Tønes

Etter at Anne Grete Preus avlyser konserten under Vise og Lyrikkfestivalen i Haugesund grunnet sykdom, har festivalledelsen invitert de 400 som har kjøpt Preusbilletter til å gå gratis på Høvleriet lørdag 4. mai. – Jeg tipper at ca en tredel av de 400 vil komme lørdag, men vi vet det jo ikke så det kan bli fullt, sier Bjørn Dybdahl. Han har fått bekreftet at Anne Grete Preus ønsker på gjennomføre konserten i Haugesund på et senere tidspunkt.

Lørdag 4. mai blir står Tønes med band, Virkelig og Andreas Peterson & Lausongan med tekstforfatter Ingvar Hovland på scenen på Høvleriet. Mandag til onsdag blir det åpen LyrikkMikk og lokale trubadurer på tidlig kveldstid i Garasjebryggeriet sin butikk i tidligere Shabby Records sine lokaler i Skippergata. Torsdag kveld blir det møte med lokale lyrikere. Dybdahl og Toft skryter dessuten av at festivalen har sin egen «lyrikkfotograf» i Grethe Nygaard.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no