SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalSAS-pilotenes streik truer Karmøygeddons videre eksistens

SAS-pilotenes streik truer Karmøygeddons videre eksistens

– Jeg vet ikke om det er noen vits i å fortsette med dette vaset her, sier festivalsjef Johnny Angelund i Karmøygeddon Metal Festival.

Han er langt nede, og risikerer å miste både band og publikummere. Nå har han fått nok av flytrøbbel, og teller på knappene

– Jeg har jobbet med Karmøygeddon i 16 år. 13 av årene har vi enten vært rammet av, eller blitt truet av, streik som går ut over flytrafikken. Det er svært lite vi kan gjøre, de har en maktfaktor her som er helt umulig å forholde seg til for oss som er avhengige av flytrafikk, sier en svært oppgitt Angelund.

Han har heller ingen tro på at streiken blant SAS-pilotene er over i tide for Karmøygeddons del, da partene ikke snakker sammen over forhandlingsbordet. Det betyr at mange publikummere ikke kommer. Det betyr at flere band antakelig ikke kommer. Og det betyr sannsynligvis at festivalen går på en økonomisk smell.

– Folk er frustrerte, minst like frustrerte som oss. Går SAS for eksempel ut i morgen og kansellerer avganger onsdag og torsdag, får det katastrofale følger for oss, sier Angelund.

Om det blir noen Karmøygeddon Metal Festival i Kopervik i 2020, kan Angelund rett og slett ikke garantere. Torsdag til og med lørdag skal årets festival uansett arrangeres i Kopervik, men Angelund klarer ikke engang å glede seg.

– Jeg skulle gjerne sagt ja, men akkurat nå så blir det et nei. Nå føler jeg egentlig bare for å få årets festival overstått, og så får vi sette oss ned og vurdere hva vi gjør etterpå.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no