SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGatemagasinet Asfalt har betydd mye for Else Berit

Gatemagasinet Asfalt har betydd mye for Else Berit

Gatemagasinet Asfalt fyller 10 år i Rogaland. I rundt fem av de årene har Else Berit Grindheim møtt Asfalt-kunder med et smil.

-Det er utrolig viktig å møte kunder med et smil uansett om de kan kjøpe eller ei, og en «god dag», «god helg» eller «ha en fin dag videre». Uansett om de kjøper eller ei. Vi må respektere dem hvis vi vil bli respektert, sier Grindheim.

Siden 2009 har over 700 Asfaltselgere solgt rundt 1,3 millioner magasiner og bøker her i fylket. Daglig leder i Kirkens bymisjon, Arne Valen, forteller at mange av selgerne av gatemagasinet forteller om gode tilbakemeldinger fra kunder.

-Den bekreftelsen betyr mye for den enkelte, merker jeg. Holdningen til rusmiddelavhengige har endret seg. De er ressurspersoner som gjør et arbeid, sier han.

Grindheim nikker gjenkjennende. Hun har stått på samme plass i mange år og har fått god kontakt med flere av kundene. Jobben som selger betyr mye for henne, forteller hun.

-Det er som min psykolog. Jeg sliter med sosial angst og dette får meg ut blant folk. På den måten får jeg en slags behandling. Jeg går dit jeg skal selge det og vet at jeg møter både kjente og ukjente, og det går faktisk helt greit nå. Til å begynne med var det utrolig vondt, men i dag går det av seg selv, sier Grindheim.

Hun forteller at hun var langt nede da Kirkens bymisjon tok kontakt. -Det var en livredder for meg og jeg er de evig takknemlig for resten av livet for det, sier hun.

Daglig leder i Kirkens bymisjon, Arne Valen, sier at mange har fått endret livet og fått bedre livskvalitet.

-Det er jo ikke slik at alle slutter å ruse seg, men de har fått mer struktur i hverdagen og fått en plass å møtes, blir sett og blir lagt merke til, som Else Berit sier. At det har skjedd en positiv endring for de aller fleste ser vi absolutt, ser Valen.

I dag feiret Gatemagasinet Asfalt 10-årsjubileum i Rogaland, med lansering av jubileumsnummer og åpent hus hos Kirkens Bymisjon i Haugesund i formiddag. Hør hele intervjuet med Grindheim og Valen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no