SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalJubilanten Fugl Fønix feirer med festival

Jubilanten Fugl Fønix feirer med festival

Fugl Fønix hotell i Etne er 20 år i år og feirer med festival helgen 31- mai til 1. juni.

-Vi har jo hatt festivaler på Fugl Fønix tidligere med suksess. Nå var vi litt giret på å få til noe igjen her. Det er lenge siden det har vært noe sånt i Etne, sier festivalkoordinator Vidar Lund.

Gjennom helgen med Fugl Fønix Fest blir det konserter med blant andre Admiral P, FordRekord, Kriminell Kunst og I am K. På dagtid kommer det flere utstillere, det arrangeres fjelltur og ost & øl-smaking.

Det er rundt ti år siden sist hotellet arrangerte festival. Nå kan det bli årlig.

-Ja, vi håper jo det. Det kommer jo veldig an på hvordan det går i år. Vi er vel forholdsvis trygge på at vi ikke går på noen kjempesmell her, så sjansen for at det blir en årlig sak er forholdsvis stor, sier Lund. Hør mer over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no