SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFortsetter kampen om barnehage i Kvalavåg

Fortsetter kampen om barnehage i Kvalavåg

Mandag kveld avslo kommunestyret i Karmøy søknaden om tilskudd til en ny barnehage i Kvalavåg.

-Folk er jo veldig skuffet. Det er trist at Karmøy kommune ikke ønsker at vi skal få ha barnehagen vår her ute i bygda. Den ha vært der i 30 år og folk har vært veldig fornøyde med å ha ungene der, sier Elisabeth Kalstø, talsperson for foreldrene som jobber for å få ny barnehage.

Foreldrene til barna i barnehagen vil fortsette å kjempe for å få barnehage igjen i Kvalavåg.

-Vi kjemper videre og holder på med å se på nye løsninger og prøver å finne ut hva vi kan gjøre for å få barnehagen oppe og gå igjen. Det var trist at de ikke hadde fått satt seg godt nok inn i saken. Vi mener at de sakspapirene som var kommet til politikerne var veldig skjevt belyst og hadde ikke med alle argumentene som vi har. Vi mener at det ikke kan slutte der, sier Kalstø. 

Avslaget begrunnes med at det i dag er full barnehagedekning i sonen og at oppdaterte prognoser også viser full barnehagedekning fremover. Kvalavåg barnehage meldte oppbud 4. oktober. Etter det kom Små barnehager AS på banen med ønske om å starte en ny barnehage i bygda.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no