SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoSkrekkfest i Tysvær: -Himla tett program

Skrekkfest i Tysvær: -Himla tett program

Tysvær Skrekkfest har utvidet programmet med flere visninger. 22 spillefilmer er klare for helgens festival og det blir 30 visninger fredag til søndag.

-Himla tett program. Jeg hadde problemer med å si nei for vi har kommet til et nivå i festivalverdenen som gjør at vi faktisk får nesten de filmene vi ønsker. Det var veldig tøft i starten, men nå har vi på en måte opparbeidet et internasjonalt kontaktnett og ikke minst også en forståelse i film- og kinobransjen i Norge som jo gjør at vi får så mange førpremierer, som jo er veldig spesielt, sier kinosjef Øystein Simonsen.

Simonsen hadde den første skrekkfesten i Tysvær for seks år siden. Da hadde han lenge vært på leting etter noe som kunne være spesielt for kinoen, noe som kunne være utviklende både for kinopublikum og for kinosjefen selv. Da han besøkte skrekkfilmfestivalen Ramaskrik i Oppdal fant han det.

-Da så jeg hva en liten kino kunne få til når det gjaldt å få til en skikkelig kinohappening som veldig få andre gjør. Det er bare to skrekkfilmfestivaler i Norge, Ramaskrik og Tysvær. Vi samarbeider nå om booking og alt mulig.  Jeg har vært glad i skrekkfilm helt siden barndommen. Så det var egentlig en oppvåkning, at dette her kan vi faktisk  få til i Tysvær. Og det har vi jo faktisk klart, sier han.

To lokale kortfilmer har premiere i helgen, Helge Kallevik med «Du kommer til å elske meg» og Severin Eskeland med  «Knask og knep».

-Jeg synes det er ekstra kjekt å vise frem lokale filmskapere. Spesielt fordi disse er på et veldig høyt nivå. Vi er veldig stolte av dem, og de har jo hatt filmer tidligere på Skrekkfest. Jeg tror at disse filmene også kan bli vist på en god del andre festivaler, sier kinosjefen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no