SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltEgen veterinærvakt for kjæledyret ditt

Egen veterinærvakt for kjæledyret ditt

Haugalandet har fått spesialvakt for smådyr på plass. Kommunene Karmøy, Haugesund, Sveio, Tysvær, Bokn og Utsira samarbeider om prosjektet.

Haugaland dyreklinikk, Smådyrklinikken i Haugesund, Karmsund dyrehospital, Raglamyr smådyrklinikk og Aksdal dyreklinikk er med på spesialvakten for smådyr. Det nye vaktnummeret for smådyrvakten på Haugalandet er 820 90 020.

-Dette er en spesialvakt for akutt syke og livstruende skadde dyr. Vi hadde blitt veldig glade hvis andre henvendelser kunne vente til vanlig åpningstid. Trøkket er ganske stort på den veterinæren på vakt på netter og kvelder, sier Anja Lønning Clausen i Haugaland dyreklinikk.

Tidligere har det vært èn veterinær på vakt for alle dyr på Haugalandet. Nå er det en spesialvakt for smådyr i tillegg til en ambulerende vakt for store dyr.

-Det har vært en enorm belastning. Vi har begynt før det var formelt, vi har fått noen måneder til å prøve dette ut. Det har fungert veldig bra mellom de klinikkene som nå har hatt denne spesialvakten, sier Lønning Clausen.

Hør mer om den nye ordningen for smådyr over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no