SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBjørn Olav Jahr: – Jeg aner optimisme hos politiet

Bjørn Olav Jahr: – Jeg aner optimisme hos politiet

Forfatter og regissør Bjørn Olav Jahr tror fremdeles at Birgittesaken kan få en løsning. Den kommer uansett ikke i siste episode av TV2-serien «Hvem drepte Birgitte?» tirsdag kveld.

– Vi har jo ikke svaret på hvem morderen er, men jeg kan si såpass at jeg tror også den siste episoden har evne til å sjokkere seerne. Politiet har jo gitt uttrykk for at de er optimistiske med tanke på en løsning, men det går litt opp og ned hos dem. Akkurat nå aner jeg litt optimisme igjen, sier Jahr.

Selv om siste episode er sendt, betyr det ikke et endelig punktum for Jahr.

– Det blir nok et foreløpig punktum, men jeg kommer ikke til å bli ferdig med Birgittesaken før den eventuelt får en korrekt løsning. Jeg har jo også god dialog med journalistene i TV2, som jo har den løpende nyhetsdekningen, sier Jahr.

Jahr har tidligere berømmet politifolk for å stille opp i serien, som jo er ganske hard og kritisk til politiets metoder og etterforskning. Han berømmer tidligere lensmann Dagfinn Torstveit for å være en mann som snakker rett fra levra, og står for det han mener. At Torstveit har mottatt både trusler og sjikane for sin deltakelse i serien tar Jahr sterk avstand fra.

– Det er jo helt forkastelig. Jeg skjønner at folk er uenige med Torstveit, men formen på det må være sivilisert.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no