SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturPolitioppdrag ble barnebok

Politioppdrag ble barnebok

Herman Emil Eileraas og Sveinung A. Andersen er ute med sin andre barnebok i serien Politihunden Peter. Historien fra boken “Museumstyven” er inspirert av en sann historie.

De jobber begge i Sør-Vest politidistrikt, og Eileraas var på jobb da innbruddsalarmen gikk i museet i Haugesund.

-Jeg og hundefører tar oss inn i bygget og tyven har gjemt seg. Han har gjemt seg godt, men det er ikke noen utfordring for vår politihund. Han har ikke gjemt seg godt nok, og vi sporer tyven opp i en kiste i andre etasje. Det var utrolig artig, sier Eileraas og Andersen.

De gav ut den første boken i serien i fjor, «Barnehagemysteriet».

-Det er ikke skrevet så veldig mye av barnebøker om politiet, av en eller annen grunn. Det er noe ungene synes er utrolig spennende. Vi har solgt utrolig bra av bok nummer en,en bokhandler mente det måtte være en av de best solgte illustrasjonsbøkene for barn i fjor, sier Andersen. I desember håper de å gi ut låt om Politihunden Peter.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no