SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDet blir ikke Sommergospel i år

Det blir ikke Sommergospel i år

Sommergospel i Skudeneshavn hadde 30-årsjubileum i fjor. I dag kunne arrangørene melde at årets arrangement er avlyst.

-Det var tøft. Jeg har jobbet med Sommergospel i 30 år, men vi måtte bare gjøre det. Vi tar et års pause, så ser vi hva vi får til i 2020, sier festivalsjef Geir Sommerfeldt.

Årets avlysning begrunnes med synkende inntekter i form av sponsormidler, og synkende publikumstall. Sommerfeldt forteller at han håper å få til Sommergospel i 2020.

-Det er det jeg håper på, men jeg kan ikke være alene om det.  Jeg har hatt mange folk med meg gjennom de 30 årene, men ser at det er vanskeligere å få folk med. Jeg håper virkelig vi kan få til Sommergospel i 2020. Derfor sier jeg a vi tar et års pause nå, vi sier ikke at det aldri blir mer Sommergospel. Da har vi et år å tenke på, så ser vi hva som skjer neste år, forteller han.

Sommerfeldt jobber med flere ting om dagen. I januar kunne Sommerfeldt fortelle til Radio 102 at han legger ned Sommerfeldt Bilsenter når han har solgt ut sine siste snaut 30 biler, og håper å være i gang med sitt nye daglige virke i slutten av mars.

I dag har han ti biler igjen, og er på Åkra ut mars. Nå gleder han seg til å gjøre noe nytt etter 45 år i bransjen. Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no