SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltAerobicsenteret tar krafttak mot kreft på lørdag

Aerobicsenteret tar krafttak mot kreft på lørdag

Haugesund aerobic og treningssenter og Kreftforeningen inviterer alle som vil til å delta på halvtimes treningsøkter fra klokken ti på lørdag for å samle inn penger til aksjonen Krafttak mot kreft.

Det er det tredje året treningssenteret er med på aksjonen. Det første året trente de russen. Det andre året rettet de seg mot bedrifter. I år har de gruppetime-maraton, som er åpen for alle.

Tirsdag kveld åpnet de bookingen. De melder om veldig bra respons så langt, men det er fortsatt plass til flere.

-Nå er det 17 timer totalt, 17 halvtimer, som er satt inn. Det er mange som skal være med og trimme for en god sak og det liker vi jo, sier Lotte Anfinsen Haaland, som skal være instruktør på fire av timene, så langt.

-I løpet av en vanlig mandag har vi jo 800-1000 mennesker inne på senteret. Vi har god kapasitet, og setter bare inn flere timer dersom vi ser at det trengs, sier Cathrine Skogland.

De hadde med seg Maren Sakkestad i studio i formiddag. Hun fikk lymfekreft for tre år siden og gikk på cellegift i åtte måneder. Hun trente mye før hun ble syk. Etter at hun ble frisk har hun brukt lang tid på å trene seg opp igjen.

-Når du da blir syk og formen bare går nedover, merker du det ekstremt godt. Etter endt behandling når du begynner med trening igjen, er det som å begynne helt fra scratch, forteller hun. Hun føler fortsatt at hun har et stykke igjen å gå, men begynner nå, etter mye arbeid, å kjenne at hun nærmer seg formen hun vil ha nå.

Per nå har treningssenteret kommet halvveis i målsettingen i innsamlingsaksjonen på 10.000 kroner. Hør hele intervjuet over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no