SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Jeg syns det er totalt «nuts» og daufrekt!

– Jeg syns det er totalt «nuts» og daufrekt!

Anne Gurine Smistad deler sin frustrasjon på Radio 102. Den er rettet mot folk som ikke respekterer privat eiendom, og dumper søppel og hageavfall på tomta hennes langs Halseidveien.

Der har hun og mannen funnet alt fra dumpet kjøkkeninnredning til hageavfall.

– Det ser ikke ut, og jeg syns det er totalt «nuts» og daufrekt. En soper for sin egen dør, og det er jo fint det, men det skal jo ikke være sånn at andre skal ta imot dritten din, sier en tydelig irritert og engasjert Smistad.

Hun mener synderne er folk som vil spare en femtilapp eller to på bossplassen, og heller finner seg et passende sted langs Halseidveien for å tømme avfallet sitt.

– Jeg mistenker at dette er godt voksne mennesker, litt oppe i åra, med en liten tilhenger. Så rydder de litt og litt av gangen og kjører det ut hit, for her er det liksom greit. Voksne folk burde ha bedre vett, det er jo ikke skittunger på atten og et halvt som gjør dette.

Smistad håper å nå ut til folk med oppfordringen om å respektere andres private eiendom, da dette trolig ikke er en sak for politiet.

– Nei en må jo kakke naboen i hodet for at de skal komme. Og det er jo ikke naboen som gjør dette, sier Smistad.

 

Hør hele saken i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no