SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHåper å unngå stengning av Avanti på Frakkagjerd

Håper å unngå stengning av Avanti på Frakkagjerd

Politikontakt for Tysvær, Malvin Kvamme, begynte mandag å sette seg inn i saken om stengingen av Avanti Fritidsklubb på Frakkagjerd på fredag, som følge av ungdommer som herjet på Sparbutikken ved siden av. Han er ikke nødvendigvis enig i at det var rettferdig mot Avanti å stenge klubben.

– Jeg reagerte da jeg leste overskriften i avisa. Jeg er usikker på om det er riktig å koble dette direkte til Avanti og tilbudet deres, selv om det er klubben som trekker ungdommene til stedet. Jeg mener vi nå må sette oss ned sammen, alle involverte, å prøve å finne en løsning, sier Kvamme.

Han er uansett opptatt av at politiet må få beskjed når slike saker oppstår på Spar-butikken.

– Vi må få beskjed, og en må få opprettet saker på disse ungdommene. Da kan vi bruke verktøyene vi har for å rettlede dem.

Butikksjef Petter Mortveit på Spar Frakkagjerd er positiv til et slikt møte som Kvamme nå tar initiativ til. Han er svært lite interessert i at Avanti Fritidsklubb skal stenges.

– Jeg var faktisk med å starte klubben i sin tid, og det er mye positivt med den. Det hjelper uansett ikke å bare stenge ned fritidsklubben å sende ungdommene ut på bygda her. Da er det postkasser og annet som får unngjelde, sier Mortveit.

Hør hans beskrivelser av hvordan ungdommene oppfører seg i butikken hans i innslaget over.

 

(Foto: Eva Sternhoff, Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no