SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportRekordmange barn på Karmøy maraton i finværet

Rekordmange barn på Karmøy maraton i finværet

Arrangørene, deltakere og publikum kunne glede seg over fint vær fra start til slutt under Karmøy maraton på lørdag. Rekordmange barn deltok under barneløpet, og det ble satt ny rekord for maraton og ti-kilometeren.

-Det fordelte seg ganske jevnt. Vi hadde hundre på helmaraton, hundre på ti-kilometeren og to hundre på halvmaraton. Det var litt bak fjoråret på de tre hovedløpene. Men vi hadde jo barneløpet. Det tok helt av i år.  Vi har aldri hatt så mange unger på stadion som vi hadde i år. Det var utrolig bra, forteller Geir Olsen. Av de hundre medaljene de hadde klare til barneløpet satt arrangørene igjen med fem.

Noen av de som løp halvmaraton fikk seg en lengre løpetur enn planlagt.

-Det må vi legge oss helt flate for. Det skal jo ikke skje. Det var en løypevakt som kom litt for sent. Det var to som ledet ganske klart på halvmaraton, og på vending på halvmaraton stod det ingen der og stoppet dem. De løp da rett forbi og fikk seg noen meter ekstra. Men det fikk vi ordnet opp i og vinneren ble kåret og rett tid ble nok satt på dem, sier han.

Noe de må se på til neste års maraton er trafikale problemer som oppstod på lørdag.

-Det er ikke alle bilistene som klarer å oppføre seg skikkelig. Når de får beskjed om å stoppe, hender det at de kjører likevel. Det er ikke bra, sier han.

Thomas Asgautsen satte ny løyperekord på maraton og Mats Hauge satte ny rekord på ti-kilometeren. Hør mer om årets maraton over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no