SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltCecilia Vennersten til Kulturnatt

Cecilia Vennersten til Kulturnatt

Fredag kveld har Cecilia Vennersten konsert i Teaterkaféen i Festiviteten i Haugesund. Da har hun med seg Bjørn Halstensen på piano.

Foto: Pressefoto

Hun slo gjennom på midten av 90-tallet og gjorde suksess med «Det vackraste»Den lover hun å ha med seg også til Haugesund, og hun er fortsatt veldig glad i låten og at folk etterspør den. Men det en låt som mange identifiserte henne med, både med låten i seg selv og med fremførelsen under den svenske melodifestivalen.

-Det ble veldig mye sånn at de stemplet meg som en engel, rett og slett. Det var et lite dilemma, at jeg ikke kunne skikkelig identifisere meg med hvordan folk trodde at jeg var på grunn av låten. Men nå er jeg jo eldre og klokere og har mer livserfaring, så nå er jeg mer trygg på meg selv. Men da var det litt vanskelig at folk trodde at jeg var låten, sier hun.

Etter konserten i Haugesund er det Finnmark som står for tur med julekonsert med Gaute Ormåsen. Så går turen videre til Spania for å holde julekonsert der. Innimellom en del julekonserter i tiden frem mot jul er hun å finne på kaféen hun åpnet for ti år siden i Varberg, «Kassett – kaffe etc.». Med kafédrift, konserter og to barn er det utfordrende å få tid til å spille inn noe av den nye musikken hun har lagd.

-Men jeg ønsker at jeg skal få litt mer tid til å sette meg ned og skape ny musikk og spille inn. Vi får se. Jeg har prøvd i fem-seks år nå. Jeg har skrevet låter men får liksom aldri gjort noe med det. Jeg lengter etter det, sier hun. Hun har med seg litt av den nye musikken på konserter.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no