SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTravle måneder for orkesterleder Halstensen

Travle måneder for orkesterleder Halstensen

I morgen kveld er Bjørn Halstensen på plass bak pianoet når han og Cecilia Vennersten har konsert i Haugesund under Kulturnatt.

Foto: Pressefoto

-Vi har jobbet sammen i en god del år nå. Det blir en veldig trivelig intimkonsert. Vi spiller litt av Cecilia sitt eget stoff og litt andre låter som betyr litt for henne. Jeg tror jeg kan love en veldig hyggelig og trivelig stund, sa han på telefon på onsdag, og lover å ta med en Bergen-vits eller to på scenen.

Planen var å ta med seg «Jul på rød løper»-showet med blant andre Vennersten, Trang Fødsel og Tom Mathiesen til Tysvær og Sysco arena 1. desember, men det har blitt avlyst.

-Vi hadde jo veldig lyst sammen med Sysco Arena å lage en skikkelig festkveld. Det er jo en fantastisk gjeng jeg har med meg. Men det er klart at Sysco Arena er en stor hall og vi hadde litt hårete ambisjoner og håpet at vi skulle kunne bygge opp noe der. Men vi trodde selvfølgelig ikke at vi skulle klare å få fullt hus i år. Salget har vært litt vanskelig, og det er klart at det er alltid vanskelig ny utøver på en arena. Det er jo mye annet flott som skjer i Haugesund. Så vi fant ut av at sånn det lå an nå så fikk hverken publikum eller artistene det vi hadde lovet, sier han.

Videre frem mot jul har Halstensen en travel tid foran seg. Med George Michael-tribute med Ormåsen, showet «Jul på rød løper», diverse andre julekonserter og konsert for håndball-damene under VM i håndball i Tyskland.

Når vi snakket med Halstensen og Vennersten på telefon denne uken kom de nettopp ut fra fengselet sammen med Gaute Ormåsen. Det var en del av en serie mini-konserter i anledning Kulturdråpen i Østfold på ulike fengsler og rusinstitusjoner.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no