SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestival– Plutselig velta hele bøtta med sorterte klinkekuler

– Plutselig velta hele bøtta med sorterte klinkekuler

Med godt over 130 forskjellige programposter under Kulturnatt i Haugesund fredag og lørdag har det vært svært krevende for Helge Toft å få kontroll på alt. Han ble “kastet inn” i det etter at Tina Røvær takket for seg i sommer.

– Jeg ser at vi har hatt litt knapt med tid. Jeg har vært involvert i Kulturnatt før, men var ikke helt klar over hvor stort og omfattende det faktisk er. Men jeg syns vi nå har fått på plass et helt fantastisk program, sier Toft.

Absolutt alt skal innom Toft.

– Vi er involvert i alt fra hver eneste lille gitarkabel til hvem som kommer med fly til Helganes eller i en liten audi. Jeg vil beskrive det som en bøtte full av klinkekuler sortert etter farge. I forrige uke veltet hele bøtta, det er så vanvittig mye logistikk. Men nå er klinkekulene trygt plassert i bøtta igjen.

Toft henviser publikum til det trykkede programmet, eller Kulturnatts Facebooksider, for å få oversikten over alt som skjer.

Noen utdrag hører du i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no