SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportMartin Møller Hovda ble norgesmester, igjen

Martin Møller Hovda ble norgesmester, igjen

For tredje året på rad ble Martin Møller Hovda norgesmester da NM i brettseiling ble arrangert på hjemmebane på Karmøy i helgen.

-Det henger ganske høyt. Norgesmestertittel betyr mye for meg og sponsorene mine. Det er noe jeg jobber for og jeg er godt forberedt inn i et sånt mesterskap, så jeg er fornøyd med det, sier Møller Hovda.  I morgen reiser han til Tyskland for sesongens siste World Cup.

Karmøy brettseilerklubb stod som arrangør av helgas NM, og melder om gode tilbakemeldinger for arrangementet. Kanskje legger de også inn søknad til neste års NM. -Det får vi se på. Jeg skulle svært gjerne sagt ja, men jeg må ha med med resten av gjengen for å si at dette har vi lyst til å gjøre igjen. Karmøy brettseilerklubb er 30 år neste år. Det hadde ikke vært dumt med et NM da, sier formann Morten Knutsen.

Hør intervjuet med Møller Hovda og Knutsen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no