SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSynger Dylan for biskopen og kongen

Synger Dylan for biskopen og kongen

Etter ønske fra den nye biskopen i Stavanger bispedømme, Anne Lise Ådnøy, er  Tom Roger Aadland invitert til å synge Bob Dylan på nynorsk i forbindelse bispevigslingen søndag. Minikonserten er under middagen etter vigslingen. Kongen vil være tilstede både under seremonien og middagen. – Det er et ærefullt oppdrag, og selv om jeg ikke kjenner på nervene ennå, er jeg slik skrudd sammen at jeg nok kommer til å forberede meg ekstra godt, sier Aadland. Han skal synge to sanger. Den ene er «Eg må ha deg» mens Aadland vil holde den andre sangen hemmelig.

Oppvarmingen til den høytidelige minikonserten tar Tom Roger Aadland på Holmen Brygge i Skudeneshavn der han har konsert lørdag.

Denne uka har Aadland hatt skrivekurs for elever i Karmøy kulturskole, og neste uke skal han holde kurs for elever på Vardafjell -, Haugaland- og Karmsund Videregående skoler.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no