SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningFredag blir Bjørnar jediridder

Fredag blir Bjørnar jediridder

Bjørnar Kristoffersen Knudsen har ni års utdanning som pianist fra Tyskland og USA. Likevel prøver han seg i Norske Talenter på TV2. – Jeg hadde egentlig ikke så lyst, men ble overtalt av kamerater til å bli med. Siden jeg ikke har vært så flink til å gjøre meg kjent som pianist, så kan kanskje dette føre til flere oppdrag, sier Kristoffersen Knudsen som flyttet hjem til Kopervik for to år siden. Til daglig underviser han på Åkra Ungdomsskole og er også rundt på fotballbaner der han dømmer kamper i lokalfotballen.

Bjørnar Kristoffersen Knudsen overrasket med å stille som Captain Jack Sparrow da han spilte «He’s a pirate» fra «Pirates Of the Caribbean». Med tre mot en valgte dommerne å sende ham videre til semifinalen som går direkte fredag 8. november. – Da spiller jeg temaet fra «Star Wars», og det er filmer som jeg har sett mange ganger i ungdommen, sier 31-åringen som stiller som jediridder i Norske Talenter på TV2 fredag.

I innslaget spiller Bjørnar Kristoffersen Knudsen «He’s a pirate» og tema fra «Game of Thrones»

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no