SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalbLEST for 14. gang

bLEST for 14. gang

Denne uken er det litteraturfest i Tysvær med festivalen bLEST. Den offisielle åpningen er på onsdag og det blir rundt 65 arrangementer under festivalen.

-Jeg tror nivået vi ligger på nå er ganske passelig. Vi skal jo kunne gjennomføre det, vi skal kunne ha folk til å komme på det. Det er et veldig omfattende program i og med at det er rundt i hele kommunen, det er mye logistikk. Derfor tenker jeg at sånn som vi ligger nå er helt supert, sier festivalleder Marit R. Lothe.

Antall publikum i fjor lå på litt over 5.000 i fjor, festivallederen håper på 5.500 i år.

Unni Lindell, Gerd Stolsmo, Sigbjørn Johnsen og Linnea Myhre er blant forfatterne på programmet. Nytt av året er Lokal-bLEST med lokale utgivelser i fokus på søndag. 

Den offisielle åpningen er på onsdag i Tysværtunet med ordfører Sigmund Lier og innslag med Linn Isabel Eielsen. Hør mer om årets bLEST med Lothe og kultursjef Anders Netland over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no