SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneKompani Haugesund danser på Haugaland kunstverks torsdagsfestival

Kompani Haugesund danser på Haugaland kunstverks torsdagsfestival

Torsdagene fremover inviterer Haugaland kunstverk til kjør inn-festival utenfor Staalehuset, deres nye hovedkvarter. Det startet forrige uke, da Haugesund teater hadde forestilling. I kveld er det Kompani Haugesund som står for underholdningen. 

Det blir første gang på en god stund de får anledning til å danse foran et publikum igjen.

-Vi er jo helt avhengige av den kontinuerlige aktiviteten som vi gjør fra prosjekt til prosjekt og plutselig stoppet liksom alt opp. Det har vært rart, men sånn har det jo vært for alle. Vi ble veldig glade for dette initiativet til Haugaland kunstverk. Jeg tror alle hoppet litt og kastet seg rundt, og var veldig gira på å få til noe kult på kort varsel, sa Oda Østenstad Fjell i formiddag, lederen for Kompani Haugesund. 

Da kunne hun fortelle at arrangementet nærmet seg utsolgt.

-Så folk er sultne på å oppleve ting litt sånn i levende live. Det er jo en utrolig deilig respons å få fra publikum også, sa hun.

Hør mer over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no