SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltAerobicsenteret tester utetrening mens de venter på å få åpne

Aerobicsenteret tester utetrening mens de venter på å få åpne

Noen av treningssentrene prøver ut utetrening om dagen mens de venter på å få lov til å åpne dørene igjen. Haugesund aerobicsenter har testet ut gruppetreninger ute i noe varierende vær denne uken.

 

Illustrasjonsfoto: Pixabay

Det har blitt lange ventelister etter at de startet opp prøvetilbudet på mandag. Noen treningstimer har de sett seg nødt for å avlyse på grunn av været, da det har vært både snø, hagl og regn i bygene. Innehaver Heidi Anfinsen forteller at gjensynsgleden har vært stor og at de opplever at de betyr mye for medlemmene sine.

-Jeg sa det akkurat, at det måtte nedstenging til for at vi forstår hvor mye vi betyr for folk, sier hun.

Regjeringen legger opp til at landets treningssentre kan åpne 15. juni. Anfinsen legger ikke skjul på at det har vært tøft siden nedstengingen 12. mars, men ser at antallet utmeldinger blant medlemmer har begynt å stabilisere seg nå. Hun håper disse kommer tilbake når de får åpne igjen.

-Hvor langt frem dette vil virke er det ingen som vet. Det kan gå fort å få inn medlemmene igjen, men vi er jo i en vanskelig tid om sommeren. Folk må feriere hjemme og det kan være positivt. Men det er jo lavsesong for oss nå. Vi vet ingenting, men vi må tenke positivt og håpe at de kommer igjen ganske snart. Og folk er litt desperate nå, de har ikke klart å holde treningsrutinene sine ute og merker jo at formen daler fort og vil sette i gang kjapt, sier hun.

 

Hør hele intervjuet over. Der kan du blant annet høre hvordan den nye treningshverdagen på sentrene kan bli med smittevernrestriksjonene bransjen utarbeider.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no