SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertVi har blitt mer glad i hverandre

Vi har blitt mer glad i hverandre

Sigvard Dagsland og Bjørn Eidsvåg har lært hverandre å kjenne på en annen måte ved å kjøre 39 felles konserter i høst. – Det er nyttig og lærerikt å dele scene, gi hverandre rom, at det ikke er min, men vår konsert, sier Eidsvåg som trekker fram Dagslands suverene stemmeregister. – Jeg har alltid likt Bjørn, og han er en bauta av en låtskriver. Han skriver fantastiske tekster, og låtkatalogene våre kler hverandre, sier Dagsland.

I mars fortsetter konsertene før de planlegger å gå hver til sitt på sensommeren. – I begynnelsen av mai spiller vi på Folkets Hus i Sauda, og det gleder jeg meg veldig til, sier Eidsvåg.

I denne praten kommer det fram at de gjennom mange år har lagt seg til totalt forskjellige vaner når det gjelder hva de gjør før og etter konsertene. De er også helt uenige om hvem av FKH og Viking som vinner cupfinalen søndag.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no