SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertRags & Feathers live før juleturné

Rags & Feathers live før juleturné

Rags & Feathers har juleturné i desember. Første konsert er på lørdag, da Førre kirke står for tur.

De skal også til Skånevik kirke, på Villi og Ve, i tillegg til tre sykehjem, samt ha to konserter på Østlandet.

Trioen er kjent for sine tolkninger av Leonard Cohens musikk og gav ut albumet «Sleepy golden storm» tidligere i år. Nå er det julemusikk som står på repertoaret.

-Det er litt forskjellig. Denne gangen har vi med én av våre egne fordi den handler litt om jul. Ellers har vi ikke skrevet så mange julesanger foreløpig. Men det blir mange tradisjonelle folkeviser, litt folkelig preg, men kanskje ikke de du hører mest på radioen. Kun én engelsk sang, resten er på norsk, sier Oddbjørn Austevik, som utgjør trioen sammen med Kjersti og Rønnaug Tingelstad.

De har konserter i helgen i Førre kirke lørdag og Skånevik kirke søndag. Trioen spilte live på Radio 102 i dag. Det hører du i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no