SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundCupfinalen 2019: Generalen og hærføreren klare for Ullevål

Cupfinalen 2019: Generalen og hærføreren klare for Ullevål

– Rogalandsderby i cupfinalen er nesten for godt til å være sant, mener FKH-trener Jostein Grindhaug. Han er glad for å ha kaptein og «hærfører» Christian Grindheim med seg i fremste rekke i jakten på kongepokalen.

– For meg betyr han enormt mye. Det å ha en spiller som drar med seg resten, både under kampen og før spillerne går ut på banen, det er gull verdt. En som er kjølig, biter fra seg og som går foran som en hærfører. Det blir det aller viktigste for oss på søndag, sier Grindhaug.

Kapteinen selv har enda ikke avslørt om han fortsetter som spiller eller legger opp etter cupfinalen. Grindheim fremstår rolig og fokusert på besøk hos Radio 102 fredag morgen, drøye to døgn før han leder troppen ut på en Ullevål-matte han kjenner godt fra sine år i Vålerenga.

– Det er nok en del spillere som vil få litt «shaky legs» før kampen. Da handler det for meg og Jostein om å ufarliggjøre det så godt vi kan, slik at spillerne klarer å slippe seg løs når kampen blåses i gang, sier Grindheim.

Hør hele intervjuet med Grindhaug og Grindheim, dagen før dagen før dagen, i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no