SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Ikke så gode at vi ikke kan slå dem

– Ikke så gode at vi ikke kan slå dem

Molde er Eliteseriens beste lag, og jakter nye poeng på Haugesund Stadion søndag kveld. Der står FKH på motsatt banehalvdel og vil ha kloa i de samme poengene.

– Molde har svært gode enkeltspillere og laget har satt seg fort, men de er ikke så gode at vi ikke kan slå dem, sier FKH-trener Jostein Grindhaug, dagen etter cupavansementet mot Åkra.

Han er ikke skremt av at man nå er gått inn i mai måned, den travleste måneden i året der kampene kommer tett som hagl. Han trekker fram 16. mai-kampen borte mot Rosenborg på Lerkendal og det potensielle byderbyet mot Vard i cupen som to høydepunkter.

Etter kampen mot Stabæk på Haugesund Stadion trakk Grindhaug fram publikum som en svært positiv faktor, og kalte stemningen på stadion for «dritbra.» Mot Molde på søndag tror han det kan bli enda bedre.

– Publikum var veldig bra mot Stabæk. Det la vi litt opp til selv også, for jeg syns vi spilte god fotball. Jeg håper å tror det kan bli like bra, om ikke enda bedre, mot Molde.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no