SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertPaddies flytter romjulskonserten til Staalehuset

Paddies flytter romjulskonserten til Staalehuset

I fjor var det en del som ikke fikk plass på deres tradisjonelle romjulskonsert på Café René i Haugesund. Derfor spiller Paddies på Staalehuset i år.

-Konserten startet i ti-tiden og vi måtte stenge dørene halv ni. Da var det fullt. Vi stod ikke utenfor og telte, men det kan godt være at halvparten av de som møtte opp ikke kom inn. Vi var cirka 200 i lokalet, så vi har funnet et lokale som rommer det dobbelte, sier Roy Arne Ullvang Tollaksen.

Romjulskonserten arrangeres tredje juledag. I år tilbyr de forhåndssalg av billetter.

I januar slipper Paddies ny musikk, som de har spilt inn i ABC studio i Etne. To av låtene spilte de live på Radio 102 i dag.

Sommeren 2020 tar de den irske folkemusikken med seg til Vikedal igjen. De skal spille to konserter på Vikedal Roots Music Festival.

Hør hele innslaget med Trond Olav Lønning, Marthin Håvardsen, Roy Arne Ullvang Tollaksen og Atle Jordan Håheim over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no