SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJulemarked på kaikanten i Haugesund

Julemarked på kaikanten i Haugesund

Lokalmat-nettverket «Smaken av Vikingland» rigger seg til på kaikanten utenfor Scandic Maritim i Haugesund.

Da Julemarkedet på Rådhusplassen ble flyttet til sentrumsgatene i år, ønsket nettverket å prøve å lage noe som et tillegg. De har satt opp 12-15 telt på kaikanten, og flere lokale leverandører og produsenter av lokal mat er med.

-Det er en fin anledning for oss til å profilere navnet og gjøre det kjent, og det blir en liten generalprøve for oss for å se om vi klarer å få det til, sier styreleder Siw Irene Bogshamn.

Roy Martin Øyjord i Skakkelaks sier nettverket er veldig viktig for dem.

-Vi har behov for å være i lag med andre og diskutere litt erfaringer og få litt inspirasjon. Jeg tror «Smaken av Vikingland» kommer til å bli veldig bra, sier han.

De har fått en prosjektleder på plass for nettverket, Sigurd Sande, som skal hjelpe til med å knytte dem mer sammen og til å få flere medlemmer.

Julemarkedet åpner klokken 16 fredag. Hør mer over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no